L’actualitat en els matins d’À Punt amb Jordi Cabezas. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.
Noves aventures
George intenta consolar Sarah durant la seua crisi, però ella el rebutja. Jack, que veu en joc el seu futur a l’hospital, li fa una proposta al Dr. Burton i Doris es distancia dels Bligh després de veure junts Henry i Harry.
Amors de tardor
Anna es manté ferma i decideix no ocultar l’embaràs de cara a la reunió amb els productors cinematogràfics. Mentre la clínica de dones es transforma en una clínica comunitària de Jack, Carolyn arriba a Sydney devastada i Sarah s'acomiada de l'hospital.
Centre de recuperació
Miriam i Noel ens expliquen per què tenen un centre de recuperació al mas d’Agustino. A Gandia, Carmen ens mostra la part de baix de la Nova Martina, l’embarcació del seu fill Ramón. I en la nostra excursió a Elda, veiem en problemes Julián, el pare de María. Sembla que sense la seua filla, se li complica la cosa amb les cabres.
El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Rosa Romero. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.
Tacos de moll de l’os
Hui, en La cuina de Morera fem tacos de moll de l’os: tradició, sabor i història en una recepta que és tota una delicadesa. El moll de l’os és un tresor culinari oblidat, que mereix ser redescobert. I si el preparem al forn, amb all i romer, és un plat perfecte per a sucar amb pa o innovar amb uns tacos saborosos.
Atrapa'm si pots 3
Cconcurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
Alta tensión
Per a venjar-se de l'home que el va enviar a la presó, Fabio Magrini el mata amb un diminut robot per control remot, oferint-la una coartada perfecta. Quan Roche descobreix que l'apartament que havia llogat Magrini tenia vistes a l'escena del crim, sospita d'ell. I quan sospita alguna cosa, mai abandona un cas...
BvCV és una finestra d'actualitat, servei públic, entreteniment, històries humanes, festes i societat. De la mà del seu presentador, Ximo Rovira, acompanyat d'Àlex Blanquer, Bona Vesprada aposta per la informació de proximitat, els testimonis més directes i la participació dels espectadors, amb la col·laboració dels millors periodistes i experts de la Comunitat Valenciana.
Amparo Fernández presenta este espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Concurs televisiu en el qual es posa a prova la rapidesa mental dels concursants per a respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En esta versió valenciana, el programa el presenta Eugeni Alemany.
Costa mediterrània de Califòrnia
Viatgem fins a la costa californiana, concretament a la zona de Monterey, un territori amb un clima molt similar al de la costa mediterrània valenciana. De la mà de la reportera María José Berbegall, els espectadors poden descobrir com viuen els valencians que han trobat una nova llar en esta regió coneguda pels seus vins.
Amparo Fernández presenta este espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
Centre de recuperació
Miriam i Noel ens expliquen per què tenen un centre de recuperació al mas d’Agustino. A Gandia, Carmen ens mostra la part de baix de la Nova Martina, l’embarcació del seu fill Ramón. I en la nostra excursió a Elda, veiem en problemes Julián, el pare de María. Sembla que sense la seua filla, se li complica la cosa amb les cabres.
La crema de la palla
La jornada ens porta fins a Sueca, on estan cremant la palla de l’arròs. Allí tenim una interessant conversa amb Nando sobre este procés. Anem fins a la Safor, perquè a Gandia ens espera un gran dia de pesca: Carmen i el seu fill Ramón al·lucinen amb les xifres aconseguides. I a Guardamar del Segura, veiem com hi planten cols.
Atrapa'm si pots 3
Cconcurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
Concurs televisiu en el qual es posa a prova la rapidesa mental dels concursants per a respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En esta versió valenciana, el programa el presenta Eugeni Alemany.