Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:05
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

11:06
Nyas, coca! - Thumbnail
Concurs
12

Concurs familiar per a les vesprades d'À Punt Mèdia presentat per Manu Górriz on es premia el coneixement entre les famílies. Es plantegen preguntes als pares/mares i fills/filles sobre ells mateixos per establir un diàleg inter-generacional i comprovar el grau de coneixement de la pròpia família. Un format que posa a prova i premia el coneixement mutu entre pares/mares i fills/filles.

12:03
Thumbnail La cuina de Morera

Pollastre rostit amb crosta de formatge. Coca de llanda

Gastronomia

Atenció a les dos propostes que portem hui a La cuina de Morera. En primer lloc, prepararem un pollastre rostit amb crosta de formatge. I de postres o ja per al café, tindrem una coca de llanda, o coca de canonge, que ens xuplarem els dits.

12:50
De mar i bancal - Thumbnail

En venda

tp

Assistim amb Carmen, pescadora de Gandia, a la subhasta de peix. A Morella preparem els corders per a vendre’ls… Nando ens conta les afeccions del caqui i l’arròs a conseqüència de la pluja, mentre que Héctor i Juan Ramón continuen replantant carxofes.

13:29
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:26
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:33
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:29
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:59
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:03
Miniatura Zoom

El sucre

Entreteniment
12

El sucre és la principal font d'energia indispensable sense el qual ens resultaria impossible realitzar qualsevol activitat, fins i tot la més senzilla. Però què passa quan el consumim d’una manera excessiva? L’OMS recomana no ingerir més de 25 grams de sucre al dia. 25 grams és molt o és poc? Només vos direm que una llanda de refresc pot arribar a tindre 35 grams de sucre; un got de cacau en pols, 40 grams; i un pot de tomaca fregida, 50 grams. D’acord amb dades de Nacions Unides, Espanya és el segon país d’Europa on més sucre es consumix per persona i dia: en total 111 grams. Som conscients de la gran quantitat de sucre que ingerim diàriament? En som conscients dels perjudicis? FEM ZOOM EN EL SUCRE

23:08

LA FAMÍLIA REIAL ANGLESA: AVENTURES AMOROSES I INFIDELITATS

Documental
12

La família reial britànica és admirada i respectada a tot el món. Però els matrimonis reials no sempre són el que semblen. Es revelaran les històries darrere d'alguns dels majors escàndols que ha presenciat la Casa de Windsor.

23:57
Logo Homenatges

Enric Valor

Biografia
tp

Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Enric Valor (Castalla, 1911 - València, 2000). És un dels valencians imprescindibles del segle XX. Conegut com a rondallista, novel·lista i gramàtic, va ser també un gran amant de la natura i la geografia valenciana i curiosament boxejador aficionat.

00:42
Logo Homenatges

Pepa Romans

Biografia
tp

Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Pepa Romans (Ondara, 1944 - 2016). En 1986 va obrir el restaurant "Casa Pepa" en una finca agrícola familiar rehabilitada i va convertir l'afició en professió. Així es va convertir en la primera cuinera valenciana que va obtindre una estrela Michelín.

01:27
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:22
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:22
Thumbnail La cuina de Morera

Xapurrat. Gelat de taronja

Gastronomia
tp

La proposta de hui és impossible de rebutjar: comencem amb un xapurrat de l’Horta Nord i rematem amb un gelat de taronja fregit. Que què és?

04:01

COMUNITAT VALENCIANA NATURA VIVA

Illes Columbretes, Prat de Cabanes-Torreblanca, Serra d'Irta, Massís del Penyagolosa i Tinença de Benifassà

Natura i medi ambient
tp

Una passejada per la història, el patrimoni i els paisatges més impactants de la Comunitat Valenciana.

04:26
Logo Meridià Zero

La Safor, la Plana Baixa, el Camp de Túria i la Foia de Bunyol

Viatges - Geografia - Turisme
tp

Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià. En cadascuna de les tres rutes de cada capítol viatjarem pel territori valencià per a oferir una perspectiva aèria que dóna un valor especial, i sobretot molt visual, al programa.