SUPERTHINGS
Piràmide fragmentada
Els Kazoom Kids entren en una piràmide misteriosa plena de paranys i reptes en equip. Alguns col·laboren, altres volen destacar. Només qui troba l’equilibri interior pot tocar el fragment.
SUPERTHINGS
Un origen legendari
Equilibra revela l’origen del Kazoom, l’arribada d’Enigma i el Professor K i la creació de Mr. King. També els mostra el futur: hauran de recuperar tots els fragments abans que els malvats.
CONCERTS DE NADAL 2024
El Betlem de la Pigà
El Betlem de la Pigà és un clàssic de les festes de Nadal a Castelló de la Plana des de 1980. Es tracta d'una obra escrita per Miquel Peris i musicada per Matilde Salvador, d'un retaule nadalenc en què participen 150 persones de diversos col·lectius de Castelló de la Plana. És una de les reinterpretacions bíbliques autòctones del relat de la nit de Nadal que conjuga tradicions valencianes i música popular.
CONCERT NACHO MAÑÓ Y GISELA RENÉS: CÂSA
El 30 de setembre del 2023, els músics Nacho Mañó i Gisela Renes presentaren el seu disc CâSA en un concert en benefici de l'associació VIA (Vida i Autisme) celebrat al Teatre Salesians Sant Joan Bosco de València. L'esdeveniment el va organitzar Assisi Produccions com a part del cicle de concerts "Músiques per a canviar el món". De la gravació i realització es van fer càrrec un grup de professors i estudiants de la Universitat CEU Cardenal Herrera.
CINE: PARE NOEL I COMPANYIA
Falten pocs dies perquè arribe Nadal i tots els ajudants de Santa Claus cauen malalts. Cal anar a la Terra per a trobar el remei que els cure i que ningú es quede sense regals per Nadal. Santa haurà d’esforçar-se perquè el creguen i així aconseguir el seu objectiu.
Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Rosa Romero fa un repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.
Corder guisat amb vi blanc
Hui, en La cuina de Morera vos convidem a reviure una de les nits més simbòliques i familiars de l’any, la nit de Nadal, amb un clàssic de sempre: el corder guisat amb vi blanc. Aquesta delícia de recepta té un mos melós, tendre i ple d’aroma i aporta a la taula la saviesa de generacions. Aquesta recepta, cuita a foc lent i plena de detalls, uneix la màgia de la tradició amb la calidesa de la llar. Un plat que transforma el corder en protagonista de records i celebracions úniques.
Atrapa'm si pots 43
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
CINE: LOS TRES DESEOS DE CENICIENTA
La Cenicienta es passeja pels boscos nevats i les muntanyes brillants de Noruega mentre a casa lluita contra la malvada madrastra. Un mussol màgic li concedeix tres desitjos, però el tercer mai es compleix.Pel·lícula fantàstica protagonitzada per la cantant Astrid S.
CINE: EL HOMBRE QUE PUDO REINAR
Danny Dravot i Peachy Carnehan, dos aventurers que viatgen a l'Índia en 1880, sobreviuen gràcies al contraban d'armes i altres mercaderies. Un dia, decidixen fer fortuna a Kafiristan i, després d'un duríssim viatge a través de l'Himàlaia, aconseguixen la seua meta just a temps de salvar el poble dels seus assaltants.
Espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
MISSATGE DEL REI NADAL 2025
Concurs televisiu en què es posa a prova la rapidesa mental dels concursants en respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En la versió valenciana, el presentador és Eugeni Alemany.
Espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Corder guisat amb vi blanc
Hui, en La cuina de Morera vos convidem a reviure una de les nits més simbòliques i familiars de l’any, la nit de Nadal, amb un clàssic de sempre: el corder guisat amb vi blanc. Aquesta delícia de recepta té un mos melós, tendre i ple d’aroma i aporta a la taula la saviesa de generacions. Aquesta recepta, cuita a foc lent i plena de detalls, uneix la màgia de la tradició amb la calidesa de la llar. Un plat que transforma el corder en protagonista de records i celebracions úniques.
Atrapa'm si pots 43
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.