Programació | Televisió

 • 07:00

  DETECTIU CONAN

  Conan és un famós detectiu a qui un verí ha convertit en xiquet. Ara ha de continuar treballant, però ningú pot descobrir qui és en realitat!

  ANIMACIO
  07:25

  DORAEMON

  Doraemon és un gat robot que ve del futur per ajudar el seu inseparable amic Nobita. Amb Suneo, Gegant i Shizuka, viuran mil aventures.

  ANIMACIO
  07:45

  EL GAT AMB BOTES

  L'heroi felí favorit dels xiquets, gran seductor i expert en llet, es calça les seues famoses botes i salta a l'acció per a protegir als indefensos habitants de Sant Llorenç de vilans de tot tipus. Gens pot interposar-se en el seu camí... excepte una bola de pèl.

  ANIMACIO
  08:10

  OLIVIA

  Olivia és una xiqueta que creu que pot ser, o aconseguir, tot el que es propose. La seua confiança s'encomana a les xiquetes de tot el món perquè somien en gran.

  ANIMACIO
  08:20

  NODDY LEARN ENGLISH

  Sèrie protagonitzada per Noddy, en la qual ensenya els més xicotets de la casa a utilitzar paraules en anglés. Noddy és un xiquet de fusta, i li encanta jugar. Està ple d'entusiasme i d'una curiositat insaciable, Noddy sempre és benvingut en el país dels joguets gràcies al seu bon sentit del joc net i el gran cor.

  ANIMACIO
  08:45

  VEGGIE TALES

  ‘Veggietales’ és la sèrie que farà que als xiquets els agraden les verdures. Les aventures de les diferents verdures sempre tenen un missatge positiu i en cada episodi presenten una nova cançó per als més menuts de la casa.

  ANIMACIO
  09:00

  EL CAU DE LES FERETES

  Fa dia de pluja i les feretes no poden eixir del cau. Després d’haver passat la vesprada llegint contes i jugant, proposen fer bunyols de carabassa per banyar-los en xocolate. Però Quarantamaula sap molt bé que un bunyol sense forat és un bunyol sense trellat...

  ANIMACIO
  09:15

  ELS BÍTERS

  Hui fa vint-i-cinc dies que els bíters es coneixen i decidixen fer l’amic invisible per a celebrar-ho. Les tasques de manteniment i el sabotatge de Malware i Spam en el receptor de missatges els obligaran a elaborar-se els regals ells mateixos.

  SERIE
  09:30

  LES CANÇONS DELS BÍTERS

  Ram no sap adormir el seu xiquet virtual: com més l’engrunsa, més plora. Net li recomana que li cante una cançó de bressol, però Ram no acaba d’entendre el concepte. No hi ha un altre lloc millor que l’imagibit per a aprendre’n una de ben bonica.

  ALTRES
  09:40

  CATACRIC CATACRAC

  En este episodi, el forner del poble de Benifallim ha de pagar un preu molt alt per molestar el gegant que s'amaga entre el romerar de la serra: entregar-li el seu fill Adolfet com a presoner de per vida. Però un encontre casual canviarà el destí d'este jove valent i astut, que s'enfrontarà al gegant.

  SERIE
  09:45

  XUS, BIT I ROC

  En este capítol, Roc canvia de carcassa i considera que està a la moda. Amb els seus amics, Xus i Bit, aniran a una festa.

  ANIMACIO
  09:50

  NINA DE L'ESPAI

  Nina i Pep van a descobrir que cada fruita té la seua temporada. Beti els canta una jota valenciana per a explicar quan creixen les pomes, les bresquilles, els nispros o les mandarines.

  ANIMACIO
  09:55

  EL DIARI DE BITA I CORA

  Bita i Cora són dues amigues que viatgen per tot l'univers i que en descobrir el planeta Pruna, es dedicaran a explorar-lo. Coneixeran els Elms, uns habitants peculiars que els ensenyaran curiositats i amb els quals compartiran aventures. Cada dia, Bita redacta un diari on apunta totes les seues noves experiències.

  ANIMACIO
  10:00

  ROSQUILLETRES

  Concurs familiar que posa a prova l’habilitat dels estudiants de lletrejar paraules en valencià. Presentat per Laura Sanchis.

  JOCS I CONCURSOS
  10:35

  FAMILY DUO

  Talent-show musical en què concursen parelles de la Comunitat Valenciana que tenen algun vincle familiar. Cada setmana actuen davant el jurat i se sotmeten al veredicte del públic en el plató. Presentat per Joan Espinosa, compta amb un jurat d’artistes valencians com l’actriu Sandra Cervera, el cantant Carlos Marco, el coreògraf Sergio Alcover i la cantant Mari Giner.

  TALENT-SHOW
  12:00

  VA DE BO

  Retransmissió Final Trofeu Savipecho, a la modalitat de raspall, des del trinquet d'Oliva entre les parelles de Pablo i Brisca i la de Sergio i Tonet IV.

  PILOTA VALENCIANA
  14:30

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  NO DIARI
  15:30

  UN SENYAL INVISIBLE

  Després de la mort del pare, Mona Gray, una xiqueta solitària, va cercar refugi en les matemàtiques. Amb el temps es va fer professora d'aquesta matèria i es va proposar ajudar els estudiants a superar els seus problemes.

  ROMANTICA
  17:00

  RETRANSMISSIONS ESPORTIVES

  L'Ontinyent rep al Clariano la visita del CD Ebro en encontre corresponent a la 13ena jornada del campionat lliguer al grup III de la Segona Divisió B. El quadre dirigit per Vicente Parras tractarà de donar continuïtat a la dinàmica victoriosa recuperada la jornada anterior davant l'actual cuer del grup.

  RETRANSMISSIO ESPORTIVA
  18:45

  TOT ESPORT

  Programa que repassa setmanalment l'actualitat esportiva valenciana. Inclou els resums dels partits de lliga dels nostres equips i les últimes notícies sobre altres esports amb presència a la Comunitat. El presenten Vicent Sempere i Maria Josep Berbegall, amb la col·laboració d'experts com David Albelda i Nacho Rodilla.

  ESPORTIU
  19:35

  A CÓRRER

  De tant en tant necessitem un respir. El descans és fonamental per a recuperar forces i per a reparar la ment. En el capítol 9 abaixem el ritme abans d’afrontar el final del nostre repte. Ens endinsem en la tranquil·litat d’una població als peus del Montgó, la Xara i coneixem un home que es va calçar les sabatilles després d’anys de descans laboral, passats els 70.

  ATLETISME
  20:20

  UNA HABITACIÓ PRÒPIA

  Al mític Macondo les set generacions de la família Buendía entren en un bucle de passions, soledat i màgia. Aquest és el context on transcorre l’extraordinària història de Cien años de soledad, de Gabriel García Márquez. El sexe desaforat també està present en la novel·la de Gabo. Connectaré per Skype amb la sexòloga Lara Avargues perquè em conte si de vegades recorrem al sexe per soledat.

  LITERATURA
  21:00

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  NO DIARI
  21:45

  LA VALL

  Josep Calabuig li proposa al seu germà ser partícip de la seua fàbrica. Nadine acompanya Carles a saldar vells comptes. Enric, ja establit a la Vall, tracta de guanyar-se Daniel davant de les pors de Laura. Albert i Marc no confien en l’oferiment de Carles per al poble. L’arribada de Raquel deixa en xoc Jordi Calabuig.

  DRAMA I MELODRAMA
  22:30

  UNA SEGONA OPORTUNITAT

  Els amics Andreas i Simon són dos policies que viuen de forma molt diferent. Andreas és feliç amb la seua dona i el seu fill; Simon acaba de divorciar-se i s'emborratxa sovint. Tot canviarà quan intervenen en la baralla d'una jove parella de ionquis i descobreixen un bebé en un armari. Andreas, l'home estable obligat a enfrontar-se a la seua impotència, comença a perdre la seua idea del que significa la justícia. El rebel Simon haurà de restablir l'equilibri entre el bé i el mal.

  SUSPENS - INTRIGA
  00:10

  TOT ESPORT

  Programa que repassa setmanalment l'actualitat esportiva valenciana. Inclou els resums dels partits de lliga dels nostres equips i les últimes notícies sobre altres esports amb presència a la Comunitat. El presenten Vicent Sempere i Maria Josep Berbegall, amb la col·laboració d'experts com David Albelda i Nacho Rodilla.

  ESPORTIU
  00:55

  VA DE BO

  Retransmissió Final Trofeu Savipecho, a la modalitat de raspall, des del trinquet d'Oliva entre les parelles de Pablo i Brisca i la de Sergio i Tonet IV.

  PILOTA VALENCIANA
 • Publicitat

  Viniterrania