Programació | Televisió

 • 07:00

  DANIEL TIGER'S NEIGHBORHOOD

  El jove Daniel Tigre es posa el seu jersei roig cada dia per a convidar els xiquets de pre-escolar al seu simpàtic món de fantasia.

  ANIMACIO
  07:10

  NODDY LEARN ENGLISH

  Sèrie protagonitzada per Noddy, en la qual ensenya els més xicotets de la casa a utilitzar paraules en anglés. Noddy és un xiquet de fusta, i li encanta jugar. Està ple d'entusiasme i d'una curiositat insaciable, Noddy sempre és benvingut en el país dels joguets gràcies al seu bon sentit del joc net i el gran cor.

  ANIMACIO
  07:40

  NODDY, DETECTIU DE JOGUETS

  Sèrie de DreamWorks que porta els preescolars a aventures emocionants i plenes de diversió. Toyland és un món acolorit ple de dinosaures, trens, unicorns, robots, pirates i encara més. Hi coneixerem Noddy, el curiós i entusiasta investigador de Toyland que planteja preguntes importants – el qui, el quin, el quan, l'on, el perquè i el com– cada vegada que obri un cas nou. Noddy mostra als xiquets com preguntar i respondre les preguntes que són importants per a ells. Juntament amb els seus millors amics –Revs, Bumpy i Noddy– busca pistes i resol misteris.

  ANIMACIO
  07:50

  EL GAT AMB BOTES

  L'heroi felí favorit dels xiquets, gran seductor i expert en llet, es calça les seues famoses botes i salta a l'acció per a protegir als indefensos habitants de Sant Llorenç de vilans de tot tipus. Gens pot interposar-se en el seu camí... excepte una bola de pèl.

  ANIMACIO
  08:15

  DINOTRUX

  Benvingut a un món de criatures gegants que són meitat dinosaure, meitat vehicle de construcció. Coneix a Ty Rux, un enorme Tyrannosaurus Trux, i el seu millor amic Revvit, un Reptool afilat. Junts, Dinotrux i Reptools uneixen forces per primera vegada per a construir un món millor i més gran i lluitar contra el més gran i dolent de tots: D-Structs, que amenaça amb destruir tot el que han construït.

  ANIMACIO
  08:35

  ANIVERSARIS DE LA COLLA

  La Colla d'À Punt Mèdia et felicita pel teu aniversari.

  INFANTIL
  08:40

  EL DIARI DE BITA I CORA

  Bita i Cora són dues amigues que viatgen per tot l'univers i que en descobrir el planeta Pruna, es dedicaran a explorar-lo. Coneixeran els Elms, uns habitants peculiars que els ensenyaran curiositats i amb els quals compartiran aventures. Cada dia, Bita redacta un diari on apunta totes les seues noves experiències.

  ANIMACIO
  08:45

  XUS, BIT I ROC

  En este capítol, Xus, Bit i Roc estudien per a un examen que faran l'endemà. Però Xus es distrau amb moltíssima facilitat i no és capaç de concentrar-se.

  ANIMACIO
  08:50

  ELS BÍTERS

  La tauleta està a punt de col·lapsar per falta de espai i Xip obliga els bíters a fer neteja d'arxius. Però Data no ho fa i els seus arxius, amagats, patiran l'atac de Malware i Spam, que els materialitzaran en objectes tridimensionals per omplir-lo tot i crear el caos.

  INFANTIL
  09:00

  LES CANÇONS DE LES FERETES

  Les feretes recorren les nostres serres i paratges en busca d'herbes per fer-se infusions i no fer tanta pudor. Les plantaran al Cau de les feretes.

  INFANTIL
  09:05

  ELS CONTES DE LLORENÇ GIMÉNEZ

  Llorenç Giménez ha encisat amb els seus contes moltes generacions de xiquetes i xiquets valencians. À Punt Mèdia ret homenatge a aquest narrador amb 'Els contes de Llorenç Giménez', una selecció de narracions fetes pel contacontes d’Alfafar per diversos pobles de la Comunitat Valenciana

  INFANTIL
  09:10

  ANIVERSARIS DE LA COLLA

  La Colla d'À Punt Mèdia et felicita pel teu aniversari.

  INFANTIL
  09:15

  LA VIDA DE TIKATO

  Tikato és un ballarí de carrer que té ganes de mostrar-nos tots els balls de Hip Hop que coneix (Breakdance, C-Walk, Jumpstyle, Krumping,...). A cada escenari de la ciutat de BrandCity el nostre personatge ens regalarà un dels seus balls urbans utilitzant tots els elements i objectes al seu abast. Mentre La Mà -usuari- farà tot el possible per domar-lo i evitar que la seua actuació arribe a bon port.

  ANIMACIO
  09:20

  VOLTRON

  Després que una balisa d'emergència porta a l'Equip Voltron a una antiga nau Altean abandonada atrapada en una clivella temporal, l'equip és transportat a un univers alternatiu.

  ANIMACIO
  09:40

  DETECTIU CONAN

  Conan és un famós detectiu a qui un verí ha convertit en xiquet. Ara ha de continuar treballant, però ningú pot descobrir qui és en realitat!

  ANIMACIO
  10:05

  CAMPAMENT LAKEBOTTOM

  Un xic anomenat McGee aborda per error l'autobús que no toca i, en comptes de dirigir-se al campament d'estiu Sunny Smiles, acaba en l'estrany i destrellatat Campament Lakebottom. No obstant això, allí viurà tot tipus d'aventures increïbles

  ANIMACIO
  10:25

  POK I MOK

  “Pok & Mok” segueix la vida de Mok, un nen de 8 anys i el seu gibó, Pok. Al costat de la mare i el pare, experimenten una sèrie infinita d’aventures còmiques i descobreixen junts el costat salvatge de ser verd.

  ANIMACIO
  10:40

  GR7

  Pel nord abandonem l'antiga estació de ferrocarril de Toràs per a iniciar una ruta que ens portarà a travessar el riu Palància i l'aqüeducte romà de Begís per a acabar al llogaret deshabitat d'Arteas de Arriba. Ens acompanya la delegada de Metges Sense Fronteres a la Comunitat Valenciana, Mila Font. Per terres meridionals, caminem per la comarca de la Vall d'Aiora-Cofrents fins al campament Tabarla, en la Foia de Bunyol. Andreu Valor anirà acompanyat de la popular actriu valenciana Iris Lezcano.

  ESPORT
  11:30

  VA DE BO

  El trinquet d'Alcàsser, a l'Horta Sud, acull la final del Campionat Individual Bankia de Raspall femení.

  PILOTA VALENCIANA
  13:15

  EL XEF A CASA

  Quan parlem de youtubers pensem sempre en gent que parla en anglés i que conta coses que ens sonen llunyanes. Hui vos presentarem uns youtubers ben diferents: els valentubers. Un grup de joves que fan les entrades a Youtube en valencià. Jordi serà l'encarregat d'ensenyar-los a fer els plats de la primera quedada 'Youtube Comboi Valentuber'.

  ENTRETENIMENT
  13:55

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  INFORMATIU
  14:55

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  15:15

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  15:35

  EL MÓN QUE CONSTRUÏM

  Lee i Jordan estan a punt de començar a viure junts i de crear una nova família quan una sèrie d'esdeveniments relacionats amb el racisme posen a prova no sols la seua relació, sinó també el seu caràcter a l'hora d'afrontar una situació que creien impossible en un poble "progressista".

  LLARGMETRATGE
  17:20

  KINSEY

  En 1948, la publicació del llibre ‘El comportament sexual en l'home’, obra del biòleg Alfred Kinsey, va constituir una autèntica revolució que va canviar per sempre la història de la cultura americana: centenars de persones van començar a replantejar-se els aspectes més íntims de la seua vida i a qüestionar-se els prejudicis i tabús imposats per una societat excessivament puritana. Aquesta obra va donar lloc a un dels debats més intensos del segle passat. A Kinsey se l’ha considerat el pare de la revolució sexual dels seixanta.

  BIOGRAFICA
  19:15

  COMEDIANTS

  Programa de monòlegs d’humor a la valenciana realitzat per primera volta en valencià. Presentat per l’actriu ontinyentina Maria Juan. El programa compta amb l’actuació de Carol Tomàs, Manu Górriz, Pepa Cases, Miss Tagless i Arnau Soler. Un programa gravat, amb públic i en directe, al Gran Teatre d’Alzira.

  HUMOR
  20:30

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  INFORMATIU
  21:15

  69 RAONS

  Informem dels diferents canvis físics que ocorren en l'adolescència per a que sapigau identificar-los i experimentar-los des de la seguretat i la tranquil·litat. A més, expliquem el cicle menstrual i les pol·lucions nocturnes com dos fenòmens naturals de l'etapa adolescent. Per últim, reivindiquem la diversitat de penis i vulves, i la necessitat de conèixer els nostres genitals, acceptar-los i estimar-los.

  DIVULGATIU
  21:45

  MERLÍ

  El Merlí és qüestionat com a pare per part de la Gina i de la seva mare, i fa un intent d'aproximació cap al Bruno. El Pol pateix pels problemes econòmics de casa seva. El Santi crida l'atenció del Bruno a classe, i el Joan es revela contra els seus pares.

  SERIE
  22:35

  MERLÍ

  La sortida al Cosmocaixa no surt com la Gina i el Merlí voldrien. Un vídeo íntim de la Mònica corre per l'institut. L'Ivan es pren molt malament que la seva mare tingui nòvio. La Gina no vol que el Gerard sàpiga que està sortint amb el Merlí.

  SERIE
  23:30

  UNA HABITACIÓ PRÒPIA

  Amb El tramvia groc, de Joan Francesc Mira, m’he qüestionat quin és el passat de la meua terra, qui som nosaltres com a valencians i en qui ens estem convertint. El mateix Joan Francesc Mira em donarà la seua visió sobre l’autoestima valenciana, i el periodista Vicent Marco desmuntarà alguns dels tòpics valencians que tant li agraden.

  LITERATURA
  00:00

  FILEM CURT

  Els curts de Filem Curts estan embastats esta setmana amb el sentiment de la confiança, amb ú mateix o amb la resta. És la base de totes les relacions, però, què passa quan desapareix o no hi ha? Enganys, gelosia, traïdoria…tot això ho vorem en Praeludium, de Pau Durà, Confia en mi, de Javier Navarro i Una història normal, d’Ernest J. Sorrentino.

  CINEMA
  00:50

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  01:15

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  01:40

  VA DE BO

  El trinquet d'Alcàsser, a l'Horta Sud, acull la final del Campionat Individual Bankia de Raspall femení.

  PILOTA VALENCIANA
  03:00

  69 RAONS

  Informem dels diferents canvis físics que ocorren en l'adolescència per a que sapigau identificar-los i experimentar-los des de la seguretat i la tranquil·litat. A més, expliquem el cicle menstrual i les pol·lucions nocturnes com dos fenòmens naturals de l'etapa adolescent. Per últim, reivindiquem la diversitat de penis i vulves, i la necessitat de conèixer els nostres genitals, acceptar-los i estimar-los.

  DIVULGATIU
 • Publicitat