• Benicarló lliura els Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2020

  Últimes notícies | el Baix Maestrat | 26/10/2020 10:29
  À Punt NTC
  L'acte de lliurament dels premis l'ha presidit l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles

  L'acte de lliurament dels premis l'ha presidit l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles / Ajuntament de Benicarló.

  L’Auditori Pedro Mercader ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2020, l'esdeveniment cultural més important de l'any a Benicarló. A causa de la pandèmia, l'acte ha quedat restringit a les autoritats locals, guanyadors i patrocinadors. L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha presidit l'acte, acompanyada del regidor de Cultura, Pedro Manchón, i la resta de membres de la corporació municipal.

  Els guanyadors d'aquesta cinquena edició han sigut Jordi Gastó i Christian Inaraja (premi d'àlbum infantil il·lustrat per La gran festa), Josep Vicent Miralles (premi de literatura juvenil per El mag de Montrose), Amira Fernández (premi de divulgació científica i del coneixement per Té con ciencia) i Vicente Ruiz (premi de llibre de cuina, salut i sostenibilitat per Cocina a bordo).

  La presentadora de l'acte, la divulgadora literària Irene Rodrigo, ha dialogat amb cadascun dels guanyadors sobre les seues obres i sobre les motivacions que els han portat a presentar-se als premis literaris. Mentre que el grup Free Boleros ha posat la nota musical a la nit, amb un repertori melòdic de boleros i balades.

  Les obres guanyadores veuran la llum la primavera que ve, editades, com cada any, a càrrec d'Onada Edicions.