• Totes les competicions esportives professionals i no professionals seran a porta tancada

  Últimes notícies | 10/03/2020 12:15
  Imatge d'arxiu d'un partit entre el València i el Llevant

  Imatge d'arxiu d'un partit entre el València i el Llevant / Efe

  El Ministeri de Cultura i Esport ha informat que el govern espanyol adoptarà una bateria de mesures preventives davant l’extensió del coronavirus, com la realització a porta tancada de totes les competicions i esdeveniments esportius professionals i no professionals d’àmbit estatal i internacional.

  Així mateix, la Lliga ha comunicat oficialment als clubs que els partits de futbol de Primera i Segona es jugaran a porta tancada les pròximes dues jornades per a previndre l’expansió del coronavirus. 

  La Lliga ha comunicat oficialment als clubs que els partits de futbol de Primera i Segona es jugaran a porta tancada les pròximes dues jornades per a previndre l’expansió del coronavirus. Aquesta decisió del govern espanyol es farà oficial després de la reunió del Consell de Ministres.

  La decisió s’ha pres d’acord amb els informes aportats pel Ministeri de Sanitat i per les diferents conselleries autonòmiques, que volen evitar la celebració d’esdeveniments en els quals es reunisca una gran quantitat de gent.

  El València-Llevant, sense públic


  Així, es jugaran a porta tancada les jornades 28 i 29 en Primera Divisió i les 32 i 33 en Segona. La mesura comença aquest divendres amb el Madrid-Eibar del Bernabéu i el Racing-Lugo del Sardinero. Aquesta decisió afecta al València-Llevant, que es jugarà a Mestalla a porta tancada aquest dissabte.

  El Barça-Nàpols, també a porta tancada


  D’altra banda, el partit Barcelona-Nàpols, de la Lliga de Campions, que es jugarà el 18 de març al Camp Nou, també es disputarà a porta tancada com a conseqüència de la propagació del coronavirus.