• Controlen un incendi a l’Hospital General d’Alacant

  Notícies | 16/09/2019 12:17
  À Punt NTC

  Efectius de bombers que han participat en l’extinció del foc a l’hospital / Speis

  Un incendi, originat a la segona planta de l’Hospital General d’Alacant, ha sobresaltat aquesta nit el centre sanitari. Gràcies a la intervenció dels bombers, s’ha pogut controlar en menys de mitja hora sense haver de desallotjar cap espai del centre. Pel que fa als danys personals, dos bombers han requerit atenció mèdica per les elevades temperatures a què han estat sotmesos. 

  L’incendi podria tindre un origen elèctric, segons han informat els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (Speis). Les flames únicament han afectat una zona de l’àrea polivalent de la segona planta de l‘hospital. 

  Els bombers han rebut l’avís cap a les 5:20 hores d’aquesta matinada. Posteriorment, 17 bombers de cinc dotacions s’han desplaçat a l’hospital. Fonts de l'Speis han apuntat que les tasques d’extinció han resultat complicades per la gran càrrega tèrmica. Aquesta circumstància ha obligat els bombers a sectoritzar i instal·lar diverses línies d'aigua per a atacar-lo. Una vegada controlades les flames, s’han trencat algunes finestres de la segona planta per a ventilar l’espai. 

  A causa de la càrrega tèrmica de l'incendi, els efectius sanitaris han hagut d’atendre dos bombers en urgències a causa del colp de calor i l’estrés tèrmic que havien patit en les tasques d’extinció.