• Desallotgen els treballadors del festival Marenostrum a Pinedo

  Notícies Cultura | 12/07/2019 14:29
  À Punt NTC

  Agents de la Guàrdia Civil han desallotjat els treballadors que estaven preparant el festival Marenostrum al recinte de la Sala Canal de Pinedo, a València. La Generalitat, que va denegar el permís de celebració, ha rebutjat les al·legacions de l'organització, que insisteix a dir que els aspectes tècnics i de seguretat estan "escrupulosament ajustats a les exigències legals".

  El director general d'Emergències, Josep Maria Àngel, ha afirmat en declaracions a À Punt que els informes de la Generalitat són "condundents" i que, per tant, "no es pot fer on estava previst".

  La promotora del Marenostrum Xperience havia recorregut contra la denegació del permís de celebració del festival aquest cap de setmana i assegurava que tots els aspectes tècnics i de seguretat de l'esdeveniment "estan escrupolosament ajustats a les exigències legals". 

  Algunes de les objeccions que al·legava la Generalitat són que la infraestructura no es considera adequada per a la quantitat de públic assistent, i que l'accés, d'una única via, podria suposar un problema en cas de desallotjament. A més, l'estacionament situat a l'antiga discoteca Spook obliga els assistents a travessar la carretera.