• El Consell d'Informatius d'À Punt denuncia la "desqualificació gratuïta, desinformada i grollera" a la plantilla

  Notícies Societat | 02/12/2019 15:45
  À Punt NTC
  Imatge de la redacció d'À Punt Notícies a Burjasso

  Imatge de la redacció d'À Punt Notícies a Burjassot.

  El Consell d'Informatius d'À Punt Mèdia ha emés un comunicat per a denunciar "l'escalada d'agressions als treballadors i treballadores d'À Punt" per diversos mitjans de comunicació valencians.

  És el primer comunicat des que es va constituir aquest òrgan de garantia interna, que té entre els objectius vetlar per la independència dels continguts informatius i protegir la redacció de les ingerències internes i externes. 

  El Consell diferencia la "crítica legítima consubstancial al periodisme" de la "desqualificació gratuïta, desinformada i grollera" que atribueix a les informacions que alguns mitjans han publicat en els últims dies, en alguna de les quals s'arriba a manifestar que els treballadors i les treballadores "no fan un brot". Ben al contrari, el document recorda que la plantilla ha posat en marxa el projecte multimèdia "desde zero, assumint una sobrecàrrega de treball des del començament."

  L'òrgan de control intern adverteix que no es tolerarà aquesta actitud ni el fet que "s'instrumentalitzen els treballadors i les treballadores" en la "lluita contaminada de motivacions privades" a què circumscriu els atacs. 

  El Consell d'Informatius ha consensuat el document amb la representació sindical dels treballadors i les treballadores, i ha rebut el suport majoritari dels comités d'empresa.