El Llevant guanya el derbi valencià de la Lliga Iberdrola

Un gol d'Eva Navarro dona la victòria al Llevant a l'Antonio Puchades.

El Llevant ha derrotat el València a l'Antonio Puchades
El Llevant ha derrotat el València a l'Antonio Puchades / Ana Escobar (Efe)

El Llevant ha derrotat el València a l'Antonio Puchades, gràcies a un gol de la internacional Eva Navarro en el minut 28. L'enfrontament ha sigut molt igualat, però la superioritat, tant física com tècnica, del Llevant els ha donat els tres punts i el derbi.

Els dos equips han arribat a este enfrontament amb trajectòries diferents. Per una banda, el València només havia perdut en el Puchades contra el Barcelona B en la jornada 11. No obstant això, portava quatre derrotes consecutives.

Per altra banda el Llevant , tercer equip de la classificació, arribava amb els últims tres partits guanyats.

L'equip d'Irene Ferreras ha eixit al camp enfrontant-se de tu a tu al conjunt visitant. Al minut 28, Eva Navarro ha aprofitat una errada defensiva i ha marcat l'1 a 0. Amb el gol, el València s'ha desinflat. Però el Llevant tampoc no ha creat massa perill.

A la segona part, la igualtat ha sigut la tònica del joc. Una bona defensa de les valencianistes ha evitat un resultat més exagerat.

Amb esta victòria, el Llevant es consolida en la tercera plaça de la classificació amb 4 triomfs consecutius. I el València, a més de la derrota, ha de lamentar una altra baixa. Berta s'ha lesionat en el minut 44. Amb esta ja són 9 les jugadores a la infermeria.