El Llevant remunta al Barça Lassa i passa a semifinals

Un gol de Cecilio quan faltaven tres segons per al final del partit ha classificat els llevantinistes en un encontre èpic i amb polèmica.

No hi havia possibilitat d'empat, pròrroga ni penals al Martín Carpena de Màlaga on està disputant-se el play-off pel títol. El Barça es classificava si el Llevant no aconseguia acabar el partit per damunt en el marcador. Els catalans havien quedat millor en la lliga regular i els beneficiava. En un final d'infart s'ha aconseguit remuntar un 2-0 i eliminar el Barça.

L'encontre no ha deixat indiferent ningú. Ritme, ocasions, parades, polèmica, gols i emoció, molta emoció. Diego Ríos havia preparat un duel directe amb el Barça, de tu a tu. El primer gol, un golàs. Sergio Lozano xuta amb l'esquerra un llançament a l'escaire impossible per a Raúl. El gol ha sigut revisat per una possible falta en la jugada prèvia que els àrbitres de l'encontre han desestimat.

El primer gol ha posat més intensos el llevantinistes que han pogut empatar quan faltaven huit minuts per al descans.

Ja en la represa, protagonisme per al porter del Llevant que ha fet quatre parades clares en els primers cinc minuts. El 2 a 0 per al Barça ha vingut d'una passada llarga de Juanjo que ha colpejat de cap el brasiler Ximbinha perquè marcara Daniel.

El partit es complicava i Diego Ríos posava cinc jugadors de camp. El minut 12 de la segona part Ricardo ha fet fet penal a Rubí. L'encarregat d'acurtar distàncies, Pedro Toro.

Una falta molt protestada pel Barça ficava a l'equip en bonus. Un jugada que a la fi anava a marcar l'encontre. El gol de l'empat ha arribat des dels 10 metres. Cuzzolino convertia el doble penal després d'una falta clara. El partit s'ha posat no apte per a cardíacs. El Llevant llançat cap a la porta del Barça i els catalans que no podien creure el que estaven veient.

Quan faltaven tres segons per al final, una punterada de Cecilio ficava els llevantinistes en semifinals i a dos partits d'aconseguir el títol de lliga. El rival del Llevant eixirà del partit entre el Valdepeñas i l'Osasuna.