El Tenerife, botxí del Castelló també en la Copa

Dos gols, en l'inici i el final de la primera part, condemnen el Castelló, que ha tornat a errar un penal contra els canaris.

El Castelló diu adeu a la Copa del Rei

El 2021 no ha començat amb bon peu per al Castelló. El CD Tenerife és el causant d'un inici d'any que ha llevat, de soca-rel, tots els bons propòsits amb què els alb-i-negres acabaren el 2020. Fora de descens, amb una seguretat defensiva que li havia permés respirar. El Castelló ha sigut, també en la Copa del Rei, víctima dels seus propis errors contra un Tenerife que ha eixit reforçat en la Lliga i que ha obligat els d'Óscar Cano a dir adeu a la seua aventura en la Copa del Rei aquesta temporada. Valentín Vada en el minut 4, i Carlos Ruiz, en el temps afegit del primer acte, han fet els gols de la victòria dels canaris. Amb 0-2 i a falta d'un quart d'hora per al final, Víctor García (com Marc Mateu diumenge en la Lliga), ha errat una pena màxima que havia donat emoció als minuts finals.

Com ja passà en la primera eliminatòria, Óscar Cano ha presentat onze totalment nou respecte al de diumenge també contra el Tenerife. També Luis Miguel Ramis ha canviat totalment l'equip. Només Javi Alonso ha repetit. Oportunitat per a Juanto Ortuño en la punta de l'atac. El gol de Vada ha marcat el joc. Al Castelló li ha costat començar a generar joc, però s'ha refet i ha tingut ocasions de marcar, sobretot amb Juanto Ortuño molt incisiu. La millor ocasió, en un llançament llunyà de Jesús Carrillo que Ortolà ha rebutjat quan el baló s'escolava per l'escaire.

Just abans del descans, Joseba Muguruza ha comés una errada individual, quan intentava protegir un baló que havia recuperat a la seua àrea. El Tenerife ha pressionat, ha recuperat l'esfèrica i el central Carlos Ruiz ha batut Óscar Whalley amb un llançament col·locat.

La segona part ha sigut un voler i no poder del CE Castelló. Li ha faltat la claredat que sí que ha tingut amb el 0-1. Els de Luis Miguel Ramis volien adormir el partit, i amb faltes i canvis ho han aconseguit. Quan el Castelló semblava més bloquejat, Víctor García ha rebut un baló dins de l'àrea, i ha sigut objecte de penal. Joseba Muguruza li ha demanat llançar-lo, però el lateral esquerrà no ha consentit i ha llançat el penal, que Adrián Ortolà ha detingut, com ja va passar diumenge en la Lliga. D'ací fins a la fi del partit, el Castelló, tot i que ho ha intentat, ha abaixat els braços pensant ja en la Lliga. Diumenge, visita a Cornellà-el Prat, i després esperen l'Sporting i l'Almeria.