El València Basket es complica la vida a Manresa

Un primer quart desastrós marca el partit, resolt amb un triple sobre la botzina.

El València Basket ha perdut per 79 a 76 a la pista del Manresa en un partit controlat pel conjunt local, però que finalment s'ha resolt amb un triple sobre la botzina del nord-americà Ryan Toolson. El conjunt de Ponsarnau no ha pogut sumar la quarta victòria consecutiva en la lliga, i en alguns moments ha evidenciat que està acusant la saturació de partits.

Llastats pel mal inici

El primer quart resultava letal, ja que l'equip local començava molt enèrgic i posava una diferència de 17 punts en el marcador. A partir d'eixe moment, els valencians començaren a anar a remolc i no trobaven la manera d'acostar-se al rival. En el descans, els de Pedro Martínez tenien un avantatge de 10 punts.

Ja en la represa, els catalans s'esforçaven a mantindre la renda i els taronja, encara que ho intentaven amb més garra, seguien sense trobar el camí cap a la victòria.

Pedro Martínez li guanya la partida a Ponsarnau

En els últims minuts, per fi donaven indicis de l'ambició que els caracteritza, i quan faltaven dos segons per al final, l'electrònic lluïa un empat a 76 que apuntava cap a la pròrroga. Però el triple in extremis  de Toolson va acabar amb les esperances dels visitants, que s'havien de rendir a l'evidència que el seu rival havia sigut superior. Pedro Martínez, el campió de la lliga del 2017 amb el València Basket, li guanyava la partida a Jaume Ponsarnau.