Es compliquen les possibilitats del València Basket de situar-se en el Top 8 de l'Eurolliga

L'equip taronja cau derrotat per 84-72 contra el Maccabi de Tel-Aviv

L'aler del València Basket, Nicola Kalinic, davant del jugador del Maccabi Angelo Caloiaro / Efe

S'allunyen les possibilitats del València Basket de situar-se en el Top 8 de l'Eurolliga i disputar els play-off, en caure derrotat a la pista del Maccabi de Tel-Aviv per 84-72. L'equip taronja haurà de guanyar almenys cinc dels sis partits que li resten de la competició, si vol aconseguir l'objectiu de disputar l'Eurolliga la pròxima temporada.

Els de Ponsarnau han jugat un bon primer quart, amb un destacat Labeyrie, i han aconseguit plantar cara al rival fins al descans, al qual se n'han anat amb avantatge mínim (33-35). A la represa, el Maccabi s'ha fet fort a la seua pista amb una defensa molt dura, que li ha permés dominar el partit. Amb un inspirat Chris Jones, l'equip israelià ha aconseguit incrementar l'avantatge des de l'inici de l'últim quart fins a posar-se 10 punts per davant dels valencians a cinc minuts per al final. Han sigut minuts de tensió en els taronja, amb polèmica arbitral. L'equip ha perdut per complet el domini del rebot i la remuntada ha sigut impossible.

Els taronja han acusat el cansament dels últims partits. El de hui era l'últim de la gira de nou dies, on ha jugat quatre duels com a visitant. El València Basket rebrà diumenge el BAXI Manresa a la Fonteta en partit de Lliga.