• Final històrica per a les Guerreras

  Últimes notícies | 13/12/2019 16:49
  Jorge Sanchis

  La selecció espanyola d'handbol s'ha classificat per a la final d'un mundial per primera vegada en la història. La gesta històrica l'ha aconseguida al Japó, contra tot pronòstic, després de véncer per 22 a 28 a Noruega. Les nòrdiques eren favorites per a guanyar el campionat.

  Una defensa colossal, amb una portera que continua marcant diferències, la valenciana Silvia Navarro, ha sigut clau per a guanyar les noruegues set anys després.
  Una Espanya sense complexos davant d'una de les millors seleccions del món ha arribat al descans amb empat a 13. En la represa, lluny de veure's intimidades per les noruegues, les espanyoles han xafat l'accelerador i han tret avantatge. No l'han perdut en tota la segona part.

  La jugadora de l'Elx Jennifer Gutiérrez ha jugat a l'extrem esquerre en la primera part, mentre que la santapolera Lara González ha sigut una peça important en la defensa 6-0 dissenyada pel seleccionador Carlos Viver.

  En l'altra semifinal també hi ha hagut sorpresa. Holanda ha derrotat Rússia i s'enfrontaran amb les espanyoles diumenge a les 12:30.