• Ford Almussafes anuncia una aturada de producció de quatre setmanes

  Últimes notícies | 20/11/2020 17:44
  À Punt NTC
  Imatge de la cadena de producció de Ford Almussafes

  Imatge de la cadena de producció de Ford Almussafes / À Punt NTC.

  La factoria Ford d’Almussafes (Ribera Baixa) no produirà vehicles des del 17 de desembre fins a l'11 de gener. La pandèmia de coronavirus i les mesures de confinament als països europeus, que són el principal mercat de la marca, com França, Alemanya i el Regne Unit, està fent que les vendes "se’n ressenten".

  Així ho ha explicat el portaveu de la UGT en Ford Almussafes, Carlos Faubel, després de la reunió de la comissió mixta de seguiment de l'expedient de regulació temporal d'ocupació en la factoria, en la qual s'ha modificat el calendari dels dies de parada que estaven previstos inicialment.

  La decisió s'ha adoptat després de constatar que la recuperació de la venda de vehicles de Ford Espanya "s'està veient alentida" a causa de la situació de la pandèmia de coronavirus a Europa, segons indica l'acta d'aquesta comissió.

  Aquest canvi de calendari, unit a les vacances de Nadal, implica que la factoria d'Almussafes estarà sense produir vehicles un total de vint-i-cinc dies, quasi quatre setmanes, cosa que, a parer de Faubel, fa que l'any que ve "no pinte molt optimista".