• Juan Vidal rep l'Agulla Brillant del Gremi Artesà de Sastres i Modistes

  Notícies Cultura | 03/12/2019 16:34
  À Punt NTC

  El guardonat Juan Vidal amb representants de la Junta de Govern del Gremi (Fran Adlert)

  El Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana ha atorgat la seua màxima distinció, el premi Agulla Brillant, al modista Juan Vidal.

  Es tracta de l'octava edició d'estos guardons que reconeixen la trajectòria i el treball d'un professional de la moda i en este 2019, Vidal ha sigut el creador destacat. 

  Natural d'Elda, Juan Vidal va nàixer en una família vinculada a la moda i és la quarta generació de sastres. Començà la seua formació artística a la Universitat de Belles Arts de Barcelona i actualment compagina la direcció creativa de la seua firma amb les tasques com a professor a la Universitat Politècnica de Madrid. 

  A l'acte d'entrega de l'Agulla Brillant, el modista va oferir un emotiu discurs en el qual va dedicar el premi a son pare i al seu equip de treball. A més, va fer un manifest a favor de l'artesania: "Cal cuidar-la ja que l'artesania és passat que mira cap al futur". 

  Les set Agulles anteriors van ser rebudes per Elio Berhanyer, Francis Montesinos, Lorenzo Caprile, Juan Andrés Mompó, Enrique Lodares, Roberto Diz i Luis Rocamora.