• L’àrea comercial d’Alfafar, Massanassa i Sedaví també quedarà confinada des de la mitjanit

  Últimes notícies | 06/01/2021 21:20
  Anna Verge

  Zona comercial d'Alfafar / Ajuntament d'Alfafar.

  Els ajuntaments d’Alfafar, Benetússer, Massanassa, Llocnou de la Corona i Sedaví han acordat per unanimitat amb els caps de la Policia Local i la comandància de la Guàrdia Civil d’Alfafar que l’àrea comercial també estarà confinada a partir de la mitjanit d’aquest dijous.

  Dimarts passat, el president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar el confinament de 29 municipis valencians, aquests entre altres, davant de l’increment exponencial dels contagis per coronavirus, però quedava en l’aire quina seria la situació de l’àrea comercial, per quedar fora del nucli urbà.

  Davant de la falta de concreció sobre com afecta la mesura aquesta zona comercial, els ajuntaments han decidit que també formarà part del seu nucli poblacional. Així, només les vora 70.000 persones que habiten en aquests cinc municipis podran accedir-hi.

  En declaracions a l’informatiu nit d’À Punt NTC, l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha assegurat que han pres la decisió atenent a criteris de seguretat i sanitaris, i ha apuntat que fer el contrari hauria discriminat el xicotet comerç. “Si perimetrem, perimetrem tot el territori. Contagis pot haver-n'hi en tots els llocs”, ha apuntat.