• L'ERTO arriba a la Fundació Lucentum

  Últimes notícies | l’ Alacantí | 24/03/2020 21:13
  À Punt NTC
  Jorge Sanchis

  La Fundació Lucentum ha enviat un comunicat aquesta vesprada on informa de la presentació per acollir-se a l'ERTO a causa dels problemes econòmics que genera al club l'estat d'alarma i la parada de la competició per la pandèmica del coronavirus.

  Aquest ERTO afectarà la totalitat dels empleats del club, la primera plantilla, el cos tècnic, l’escola i els treballadors. El club s'acull així a aquesta mesura per "força major" i readmetran els seus treballadors quan se supere la crisi sanitària.

  L'HLA Alacant, que va ascendir a la Lliga LEB OR l’estiu passat, era un dels equips revelació aquesta temporada i després de 24 jornades disputades ocupa el quart lloc en la classificació provisional de la categoria de plata del bàsquet espanyol.

  L'Hèrcules, el pròxim a sol·licitar l'ERTO 


  El conjunt alacantí del Grup III de la Segona Divisió B podria ser el pròxim equip que oficialitzarà la presentació també de l'expedient de regulació temporal d'ocupació, ERTO.

  A hores d’ara, la plantilla, el cos tècnic i els treballadors s'han assabentat mitjançant un correu electrònic que els ha enviat el club. A efectes legals, segons la carta oficial rebuda, l'acomiadament temporal seria efectiu des del dia 4 d'aquest mes de març. 

  Els dirigents de l'Hèrcules indiquen que aquest ERTO acabarà quan concloga l'estat d'alarma instaurat pel govern.