• La patronal proposa allargar l’horari dels comerços fins a les 20.00 hores coincidint amb la desescalada

  Últimes notícies | 22/02/2021 21:17
  À Punt NTC

  La Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) ha traslladat a la Conselleria de Sanitat una proposta per a ampliar l'horari de tancament dels establiments comercials fins a les 20.00 hores "coincidint amb la desescalada" que "previsiblement" s'iniciarà el pròxim 1 de març.

  La iniciativa de la patronal, que segons ha detallat en un comunicat ha sigut "ben rebuda" pel departament que dirigeix la consellera Ana Barceló, part (IX?) de la Comissió de Comerç de la CEV després de "posar de manifest" en l'últim comité executiu "la necessitat d'establir una taula de treball entre el sector i la Conselleria".

  D'aquesta manera, si s’accepta la proposta, els establiments veurien ampliat l'horari comercial en dues hores després d’”haver quedat limitat a les 18.00 hores com a mesura de contenció de la pandèmia". Una circumstància que, per a la CEV, al costat de la limitació del 30% de l'aforament, ha fet que s’hagen troba amb una condicions "molt dures i perjudicials per a l'activitat comercial".

  La comissió confia que la millora en la situació de la pandèmia a la Comunitat Valenciana i el compliment "estricte" de les mesures de seguretat que, ha defensat, "sempre ha fet el comerç", siguen "tingudes en compte per la Conselleria" i "es facilite aquesta flexibilitat d'horaris comercials que reclamen."