• VÍDEO | La Plataforma Valenciana en Defensa de la Dependència celebra els 12 anys de la llei

  Notícies Societat | l’ Alcoià | 16/12/2018 14:57
  À Punt NTC

  La Plataforma Valenciana en Defensa de la Llei de Dependència ha celebrat aquest diumenge una sèrie d’actes commemoratius per l’aprovació de la Llei de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. 

  Els actes han començat amb un col·loqui, a la Sala d’Exposicions del Museu Valencià del Joguet a Ibi, entre la secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando, i persones en situació de dependència. A continuació s'ha fet una “bunyolada taronja” al tendal preparat per la Plataforma a la Fira de Nadal situada a la glorieta de Nicolás Payá Jover.

  La Plataforma va nàixer amb l’objectiu de reivindicar la implantació d’aquesta llei, ja que durant els anys de govern del Partit Popular les retallades van afectar sobretot aquestes ajudes. Des d’aleshores, cada any la Plataforma commemora l’aprovació d’aquesta llei en diferents punts de la Comunitat Valenciana.

  La Plataforma també té un bloc, on les persones interessades poden informar-se sobre les gestions que han de fer per a demanar aquesta ajuda o  plantejar consultes si tenen problemes amb els tràmits. 

  Antonio Llácer, coordinador de la Plataforma, fa un balanç positiu de la gestió del govern actual, tot i que recorda que encara queden moltes persones pendents d’atendre i encara esperen rebre l’ajuda.