• La Unesco patrocinarà la segona edició d'Escala a Castelló

  Notícies Cultura | la Plana Alta | 16/04/2019 06:30
  Verónica March

  Escala a Castelló en la primera edició, el 2018

  La Unesco ha decidit patrocinar institucionalment la segona edició d'Escala a Castelló, unes jornades dedicades a posar en valor el patrimoni marítim i les tradicions marineres. La notícia l'ha transmesa l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. La comunicació oficial l'ha remesa a l'Ajuntament la secretària general de la Comissió Nacional Espanyola de Cooperació amb la Unesco, Belén Llera. Aquest tipus de patrocini només el concedeixen a celebracions excepcionals i que estiguen relacionats amb els programes o iniciatives de la Unesco.

  Aquest patrocini dona valor i realça el patrimoni marítim de Castelló, que col·labora de forma molt estreta amb la ciutat francesa de Seta per a fer les seues escales respectives. L'alcalde de Seta, François Commeinhes, també va comunicar aquesta bona notícia a la pròpia ciutadania, ja que ambdues escales, Seta i Castelló, seran patrocinades.

  Escala a Castelló

  Del 25 al 29 d'abril el port i el Grau de Castelló es convertiran en un focus d'atracció per als veïns i turistes que vulguen gaudir de la festa de la mar. Els visitants podran gaudir de nombroses activitats, entre les quals destaquen les visites a les embarcacions, les justes i exhibicions nàutiques, les recreacions històriques, els tallers per als més menuts i, com a gran novetat, els globus aerostàtics, des dels quals podran gaudir de les millors vistes dels actes. A més de la segona edició del Mercat Mariner, hi haurà actuacions musicals i conferències durant tots els dies.