• Les inundacions mantenen tallades cinc carreteres al nord valencià

  Últimes notícies | l’ Alt Millars | 02/04/2020 10:53
  À Punt NTC
  La platja d'Almassora, negada

  La platja d'Almassora, negada / À Punt NTC

  Cinc carreteres de la xarxa provincial estan tallades a la circulació a les comarques del Baix Maestrat, la Plana Alta i l'Alt Millars a causa de les inundacions provocades per les intenses pluges que es registraren el dimecres. També continuen intransitables nombrosos camins i rambles de totes les comarques de Castelló.

  El Centre de Gestió i Seguretat Viària de la Generalitat ha informatt que estan tancades la CV-100 entre Sant Rafel del Riu i la Sénia (Tarragona), la CV-138 a Benicarló, un tram de la CV-1401 a Peníscola, la CV- 1486 a Orpesa i la CV-195 entre Montanejos i Viver a causa de despreniments.

  A més, presenten problemes circulatoris per inundacions la CV-135, entre Sant Mateu i Benicarló; la CV-1353, en l'encreuament entre l'N-340 i Benicarló; la CV-137, entre Càlig i Sant Jordi; la CV-1401 a Peníscola; la CV-1581, entre Vilafamés i la Vall d'Alba; la CV-162 entre Vilafamés i la Pelejana per la Barona i l'N-340a a Benicarló. L'Ajuntament del municipi ha informat que es pot accedir només per dos accessos, el pas inferior de la CV-135 i la variant de l'N-340, i en direcció Peníscola per l'antiga N-340. A Vinaròs segueixen tallats nombrosos camins i rambles.

  A Almassora, un dels municipis més afectats per l'episodi de pluges, els treballs dels equips d'emergència han permés que ja es puga circular per les carreteres de la platja, a excepció del camí Benafelí, que continua negat per l'aigua. A Borriana hi ha alguns camins tallats i uns altres transitables amb precaució.