• Les obres del passeig marítim de Sueca, el Perelló i Mareny s’iniciaran al juny

  Últimes notícies | la Ribera Baixa | 08/05/2020 13:51
  À Punt NTC
  Danys de Gloria al passeig de Sueca

  Danys de Gloria al passeig de Sueca / Europa Press

  Les obres de reparació del passeig marítim de Sueca, el Perelló i el Mareny, que va patir forts danys durant el temporal Gloria, començaran, previsiblement, al mes de juny i suposaran una inversió d’1,9 milions. L’Ajuntament de Sueca ha explicat que el govern espanyol “ha confirmat, després de mesos de gestió i negociacions, la decisió de sufragar, i iniciar d’ací a poc les obres”.

  Al mes de febrer, l’Ajuntament de Sueca va denunciar la falta de voluntat de la Direcció General de Costes per a reparar el passeig. El consistori va remarcar el fort perjuí que per al turisme tindria esta inacció.

  En els últims mesos, malgrat la interrupció produïda per la Covid-19, “la pressió i la gestió dels tres alcaldes s’ha vist recompensada amb aquesta decisió anunciada ara per la Demarcació de Costes, que depén del Ministeri per a la Transició Ecològica”, afirmen des de les corporacions locals. Des de l’Ajuntament de Sueca i de les entitats menors del Perelló i el Mareny valoren l’inici d’unes obres que poden arrancar l’1 de juny i que són fonamentals per la recuperació turística del municipi i dels passejos marítims.

  La Generalitat aprova la reparació dels emissaris submarins de Moraira i Alcossebre


  D'altra banda, el ple del Consell ha validat la declaració d'emergència acordada per l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals per a la contractació de les obres de reparació dels emissaris submarins de Moraira-Teulada i Alcossebre, danyats durant el temporal Gloria del mes de gener, per un import de 958.000 euros.