• Llibertat amb càrrecs per l'acusat d'abusar de sis xiquetes en una granja escola d'Olocau

  Notícies Societat | 11/07/2018 21:45
  À Punt NTC
  L'acusat ha negat els fets a l'eixida del jutjat a preguntes dels periodistes d'À Punt Mèdia.

  L'acusat ha negat els fets a l'eixida del jutjat a preguntes dels periodistes d'À Punt Mèdia.

  El jutjat de Llíria ha deixat en llibertat amb càrrecs l'home acusat d'abusar sexualment d'almenys sis xiquetes, d'entre sis i huit anys, quan era monitor en una granja escola d'Olocau. 

  S'investiga el detingut, de 28 anys, per presumptes tocaments íntims a les menors durant els tres mesos en què va treballar com a monitor a les instal·lacions. De moment, el jutge li ha prohibit acostar-se a qualsevol centre públic on hi haja menors. Haurà d'anar a firmar setmanalment fins que s'assenyale la data del juí. 

  "El jutge m'ha dit que no podré treballar més amb menors" ha explicat l'investigat a la porta del jutjat responent a les preguntes d'À Punt Mèdia. Assegura que la detenció es deu a un malentés i en manté la innocència. "Negue els fets", ha dit, "treballe en això [monitor de xiquets] i ja no podré fer-ho. Hauré de canviar de vida". 

  La policia investiga si hi ha més víctimes entre les 20 escoles que van visitar la granja entre març i maig, el temps en què l'acusat hi treballava com a monitor. Per la seua banda, el centre afirma que la contractació es va fer seguint tots els protocols de control legals.