• Més de 50 famílies aïllades després del contagi d'un xiquet que anava a l'escola d'estiu de Gilet

  Últimes notícies | el Camp de Morvedre | 11/08/2020 14:07
  À Punt NTC
  Més de 50 famílies aïllades després del contagi d'un xiquet que anava a l'escola d'estiu de Gilet

  Més de 50 famílies aïllades després del contagi d'un xiquet que anava a l'escola d'estiu de Gilet

  Més de 50 famílies han hagut de posar-se en quarantena després que un xiquet que anava a l'escola d'estiu del parc d'educació vial Sant Esperit de Gilet ha donat positiu de Covid-19. El centre està tancat des de divendres i ha assegurat que no tornarà a obrir les portes aquest estiu.

  Tota la plantilla, integrada per huit persones, els xiquets que assistien a l'escola d'estiu i els familiars han d'estar aïllats a casa almenys fins divendres. En total, són més de cinquanta famílies, amb fills entre 4 i 13 anys, residents a València, el Puig, Sagunt i el Port de Sagunt. Els primers resultats de les proves PCR que s'han realitzat a alguns alumnes i a diversos monitors, 17 en total, han donat negatiu. La resta de resultats es sabran, possiblement, entre dijous i divendres.

  L'escola havia habilitat les instal·lacions amb totes les mesures anti-Covid necessàries. S'hi treballava en grups reduïts i separats, l’alumnat es rentava les mans sovint i s'havien suprimit les activitats en grup habituals d'altres anys.