Peníscola i Llevant guanyen els seus compromisos amb superioritat

Els del Baix Maestrat demostren la seua fortalesa a casa davant l'Industrias Santa Coloma, mentre els granota s'imposen a domicili al Valdepeñas.

Jornada positiva per als equips valencians de la lliga de futbol sala

El Servigrup Peníscola continua mostrant-se ferm en la seua pista i en el partit que l'enfrontava a l'Industrias Santa Coloma es va imposar per 5 a 2. Claudinho inaugurava el marcador al minut 2 i posava en franquícia el seu equip. Però poc li durava l'alegria al conjunt del Baix Maestrat perquè tres minuts després, Cardona, de lliure indirecte aconseguia l'empat en rebotar el baló en un jugador i sorprendre el porter visitant, Molina. Però els castellonencs, gràcies a una falta indirecta executada per Paniagua que es colava entre les cames de Borja, tornaven a manar en el marcador. I el mateix jugador ampliava l'avantatge en concloure una jugada de Claudino.

Ja en la segona part, l'ala d'Albacete, Raúl Gómez, controlava i batia Borja pujant el quart a l'electrònic. Rubén Orza marcava el cinqué local i quan faltaven dos minuts per a la fi del partit, Álex Verdejo establia el definitiu 5-2, en aprofitar un rebuig.

Gallo, protagonista del Llevant

El Llevant, per la seua part, s'imposava per 3 a 6 al Viña Albali Valdepeñas. Un gol de Cecilio en aprofitar una errada en l'eixida d'Edu permetia el jugador granota avançar els seus. Cuzzolino empatava el duel en marcar de cap en pròpia porta. Abans d'anar-se'n al descans, els locals es posaven amb avantatge en el marcador en marcar Buitre el segon. Ja en la segona meitat, el Llevant despertà i en un minut, Gallo aconseguia de nou que el partit s'inclinara a favor dels llevantinistes. José Ruiz va veure la doble groga i els de Diego Ríos aprofitaren la superioritat numèrica per a sentenciar. Gallo marcava tres gols. I el tercer de l'equip de Ciudad Real arribava en marcar en pròpia porta Rubi. Cecilio posava més distància en el marcador a porta buida i Rubi marcà el sisé i definitiu.