• Pilar Lima es postula per a liderar un Podem “cohesionat” i guanyar visibilitat social

  Últimes notícies | 17/02/2020 16:36
  À Punt NTC
  La diputada Pilar Lima en una imatge d'arxiu

  La diputada Pilar Lima en una imatge d'arxiu / À Punt NTC.

  La diputada a les Corts i exsenadora, Pilar Lima, ha anunciat aquest dilluns que es presentarà a liderar Podem en l’assemblea ciutadana autonòmica que se celebrarà el pròxim mes de maig, i ha assegurat que busca un partit “cohesionat” que guanye visibilitat social i en què es repartisquen responsabilitats: “Moltes veus i un missatge comú”.

  Ho ha afirmat Lima en una roda de premsa amb el suport del seu equip, en què ha explicat que comença ara “un camí apassionant”. Ha reconegut que no hauria fet “mai” el pas sense el director general d’Inspecció de Treball i Seguretat Social, Héctor Illueca. També ha dit que té el suport d’altres càrrecs públics com ara Rita Bosaho o María Teresa Pérez.

  Després del mandat d’Antonio Estañ ꟷque va dimitir el passat mes de novembre i a qui va succeir un equip tècnic en la direccióꟷ, l’objectiu de Lima és construir un Podem “fort, inclusiu, ordenat, amb una militància activa, diversa, formada i compromesa” per a consolidar el projecte i que es “veja” als municipis i barris, ja que actualment estan “molt centrats” en el partit.