Segona B: La Nucia i el Castelló guanyen contra l'Olot i el Badalona

Pitjor sort han tingut l'Hèrcules i l'Atlètic Llevant, que han perdut, mentre que Oriola, Villarreal i València Mestalla han empatat.

L'extrem de l'Oriola Chechu s'ha lesionat en el primer tram del partit.

Bona jornada per al CE Castelló i per a La Nucia, que, amb els triomfs respectius, es posicionen en la zona alta de la taula. Els castellonencs s'han imposat per 3 a 1 al Badalona, amb un gol de Cubillas i un doblet de César Díaz, i es mantenen invictes a Castàlia, en posicions de play-off i a només un punt del lideratge.

La Nucia, per la seua banda, ha guanyat al seu estadi el sempre difícil Olot per 2 a 1, amb gols de Cabezas i Pedraza, els dos en la primera part. El veterà Natalio ha fet el gol gironí. La segona part ha sigut molt disputada i emocionant, amb grans ocasions per a tots dos equips, amb diversos tirs al pal de l'Olot. Però el marcador no ha canviat.

L'estadi Prada de Moles, al Principat, ha sigut testimoni d'un enfrontament d'altura. L'Andorra i el Villarreal B, primer i segon classificats d'aquest grup tercer de la Segona B, s'han conformat amb l'empat a 0. Ambdós equips han gaudit d'alguna ocasió clara de gol: la millor per als groguets, per a Florián, però sense èxit. La por de tots dos a perdre ha condicionat el final d'un partit que ha satisfet uns i altres. El Villarreal és colíder, tot i que només ha fet un dels sis últims punts en lloc.

L'Oriola tornava a Los Arcos després de les terribles inundacions de la gota freda, i ha tret un empat a 1 contra el Sabadell. En una gespa perjudicada per l'aigua torrencial i amb la graderia general tancada pels clevills, els de Villafaina han obtingut un punt que els trau dels llocs de descens. A més, continuen la ratxa d'imbatibilitat al seu estadi, que es perllonga des de fa 17 mesos exactament. La lesió de Chechu en el minut 3 ha condicionat el partit. Cases per a l'Oriola ha avançat els seus i Néstor ha empatat per als arlequinats.

Empat del València Mestalla

Un altre equip que ha empatat a 1 ha sigut el filial valencianista, a Paterna contra l'Espanyol B, en un duel disputat dissabte de vesprada. Els gols els marcaren entre el minut 64 i el 73. S'avançaren els pericos des de fora de l'àrea, però ràpidament el Mestalla va establir les taules amb un gol de penal per mans d'un rival marcat per Carlos. El filial blanc continua sense guanyar aquesta temporada i ocupa plaça de descens en la classificació, amb només 4 empats.

L'Atlètic Llevant no ha tret res positiu de l'estadi Johan Cruyff, on el Barça B ha obtingut la primera victòria de la història del recinte. Els llevantinistes han mantingut la porta a zero fins al minut 70, on Ruiz ha fet el primer gol. Tevenet ha llançat els seus a l'atac sense resultat i Àlex Collado ha arredonit el marcador amb un gol d'esperó, ja quan el marcador anunciava el minut 90. El Llevant té ara 6 punts i és el que fa 13 a la taula.

Qui no alça el cap és l'Hèrcules d'Alacant, que ara per ara és cuer, amb un punt. Dissabte a Llagostera tornava a perdre, aquesta vegada per 2 a 1, a pesar de tindre infinitat d'oportunitats per a -almenys- empatar. Els alacantins no compliren la dita aquella "d'entrenador nou, triomf segur", i caigueren amb dos penals materialitzats per Sergio Cortés. Obrí el marcador Carlos Martínez per a l'Hèrcules en el minut 13, però pràcticament en les dues jugades de perill posteriors, els catalans remuntaren. Els de Jesús Muñoz hauran d'esperar a la jornada següent, al Rico Pérez i contra el Barça B, per a sumar els tres primers punts.