• VÍDEO | Els partits llancen les primeres propostes de cara al 28A

  Notícies Política | 12/04/2019 22:27
  À Punt NTC

  Primer dia oficial de campanya per als candidats i candidates a la doble cita electoral del 28A, que han fet actes arreu del territori valencià.

  A Benicàssim, la candidata del Partit Popular, Isabel Bonig, ha proposat reconéixer i remunerar el treball de les ames de casa mitjançant desgravacions en la declaració de la renda. Per als socialistes valencians, la primera jornada de campanya ha arrancat amb un acte al Palau de la Festa de Castelló, amb Ximo Puig i Pedro Sánchez. Puig ha afirmat que "si no hi ha una aliança efectiva entre els dos governs, no se superarà el problema del finançament i la invisibilitat".

  El cap de llista de Compromís al Congrés per València, Joan Baldoví, ha encapçalat l'acte de presentació de candidatures de les comarques del Camp del Túria, els Serrans i el Racó d'Ademús, on ha demanat més freqüència de metro per a connectar les comarques amb la capital. Ciutadans ha començat a anunciar els eixos del programa electoral al carrer, repartint fullets de propaganda i taronges. Allí Toni Cantó ha reiterat la proposta d'abaixar els impostos. 

  Unides Podem-EUPV s'ha reivindicat a Castelló com l'única força política contra la corrupció i la desigualtat. Han dit que són "els garants de la lluita pels drets socials".