• VÍDEO | Les destinacions valencianes del turisme nacional afronten una nova Setmana Santa de mínims

    Últimes notícies | 22/02/2021 21:28
    À Punt NTC

    El sector de la restauració i l’hoteleria posa els ulls en la pròxima Setmana Santa, una data que esperen que puga donar-los un respir. Aquest període, a més, sempre s’ha considerat la campanya que obri la temporada, però, com l’any passat, la pandèmia amenaça de deixar el sector, una altra vegada, en mínims.

    Així, Juan Femenia, president de l’Associació de Restauradors de Cullera i la Ribera Baixa, ha declarat a À Punt que l’únic que volen és “tornar a la faena”, encara que siga amb restriccions, i ha qualificat la situació de “desastre”. D’altra banda, els hotels també esperen una lleugera millora malgrat les restriccions a la mobilitat. Vicent Frasquet, president de l’associació hotelera de Gandia i la Safor, ha demanat per al sector, d'altra banda, “més ajudes”.

    La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha expressat que s’està negociant amb el sector la tornada dels viatges de l’Imserso a partir de setembre, una notícia que podria reactivar una mica la restauració i l’hoteleria.