• VÍDEO | Quan arribarà la vacuna a les persones majors dels pobles de l’interior?

    Últimes notícies | l’ Alt Maestrat | 18/01/2021 22:26
    À Punt NTC

    A Tírig, a l’Alt Maestrat, les persones majors de 65 anys suposen més de la meitat dels 400 habitants a banda dels que ja estan en residències. És una situació comuna a les zones rurals, on hi ha una població que moltes vegades té una edat avançada. Per això, l’alcalde de Tírig, Juan José Carreres, ha fet una crida aquest dilluns perquè es prioritze la seua vacunació, encara que no formen part del primer grup.

    “Ens agradaria que ens tingueren en compte perquè, quan ens toque, vacunen la gent dels pobles i, sobretot, la gent dels pobles de l’interior, que sempre som els grans oblidats”, ha precisat l’alcalde a À Punt NTC.

    La mateixa situació es repeteix a Cinctorres, Atzeneta del Maestrat i el Forcall, on, a més, s’agreuja, ja que fa dies que els indicadors de la Covid-19 dibuixen un repunt preocupant dels casos. Les autoritats, per la seua part, llancen un missatge de calma, i recorden que, com marca el calendari de vacunació, per al març la vacuna arribarà a la resta de gent major. Mentrestant, continuen recomanant complir les normes sanitàries i resistir, així, a la tercera onada.