• VÍDEO | Residents del barri Cabanyal de València presenten al·legacions al projecte d'un hotel de 15 plantes a la Marina

  Notícies Societat | València | 15/04/2019 22:57
  À Punt NTC

  Diferents col·lectius veïnals han presentat aquest dilluns en el registre d'entrada de l'Ajuntament de València 14 al·legacions al Pla Especial del Cabanyal-Canyamelar dissenyat pel consistori, que estan firmades per més d'un miler de persones. 

  S’oposen al projecte de construcció d'un hotel de 15 plantes que aquest pla preveu alçar a la Marina i reclamen una reformulació del pla, sobretot, una redimensió a la baixa del pla urbanístic.

  Segons indiquen en les al·legacions, la construcció d'un hotel de 15 plantes trencarà el paisatge de la zona i, a més, pertorbarà el teixit social perquè, a banda de l'hotel, s’hi vol crear una zona comercial.

  Els residents del Cabanyal proposen noves formes de finançament urbanístic com ara la masoveria urbana, que consisteix a rehabilitar cases d'altres a canvi de viure-hi sense pagar lloguer. També proposen potenciar l'ús dels horts urbans o crear un corredor verd, entre altres mesures.