• Carcedo diu que s’agilitaran els tràmits perquè els viatges de l’Imserso comencen en la data prevista

  Notícies Política | 11/09/2019 23:30
  À Punt NTC
  Carcedo i Puig, durant la trobada

  Carcedo i Puig, durant la trobada / Fernando Alvarado (Efe)

  La ministra de Sanitat en funcions, María Luisa Carcedo, ha traslladat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que s'agilitaran els tràmits perquè els viatges comencen en la data prevista a mitjan octubre.

  Així mateix, ha confirmat que està previst que el 23 de setembre se signen els contractes dels tres lots del nou contracte dels viatges de turisme social de l’Imserso.

  Puig ha plantejat a Carcedo obrir un procés de diàleg a mitjà termini per a reiniciar el programa de viatges de l’Imserso. Es tracta de posar damunt la taula totes les mirades i aportacions d'usuaris, empreses, hotels i tots els actors del procés per a actualitzar aquest programa.

  El president ha qualificat de molt positiva la reunió amb Carcedo a la seu del Ministeri. “Estem ja en la recta final per a la resolució del problema de l’Imserso”, ha assegurat. 

  Segons ha explicat, està previst que els viatges puguen començar el 21 d'octubre, després que Carcedo haja assegurat que en breu se signaran els contractes.

  Per a Puig, es tracta d'un assumpte molt important, tant per al quasi milió de persones que tenen l'oportunitat de fer aquests viatges, com per a les empreses turístiques. De fet, ha recordat que la Comunitat Valenciana acull més del 20% de tota la destinació. Això suposa entre 13.000 i 14.000 ocupacions.