Directes
Ara en la televisió
TRAU LA LLENGUA
Ara en la ràdio
FEM BANDA (reemissió)

La progressió imparable de Ricard Camarena

En menys de cinc anys ja era premi cuiner revelació i a l'any següent, el 2007, guanyà la primera estrela Michelin.

VÍDEO | La progressió imparable de Ricard Camarena

Va començar als foguers d'un humil restaurant de la piscina municipal del seu poble, Barx, a la comarca de la Safor. En menys de cinc anys ja era premi cuiner revelació i a l'any següent, el 2007, guanyà la primera estrela Michelin. La progressió de Ricard Camarena ha sigut imparable. Dirigeix cinc establiments, quatre a València i un a Madrid, però Ricard Camarena Restaurant, a l'espai d'art Bombas Gens, n'és l'emblema. Demà dimarts el podrem tornar a veure conversar amb els millors professionals valencians en la tercera temporada de Cuineres i cuiners.

Ricard Camarena Cuina

També et pot interessar