El PSPV oficialitza la candidatura de Jorge Rodríguez amb un acte a Ontinyent

La convocatòria ha tingut el suport del secretari d'organització José Muñoz.

À Punt NTC.

El PSPV-PSOE ha oficialitzat aquest diumenge amb un acte públic la candidatura del socialista Jorge Rodríguez a revalidar l'alcaldia d'Ontinyent, a la Vall d'Albaida. Rodríguez, que va dimitir com a president de la Diputació de València en esclatar el cas Alqueria, encara està investigat a la causa, que té previst alçar el secret de sumari a finals d'aquest mes.

Jorge Rodríguez ha estat rebut entre aplaudiments en l'acte de posada de llarg com candidat oficial del PSPV a l'alcaldia d'Ontinyent per a les eleccions municipals de 2019, on revalidaria el càrrec que ocupa actualment. Aquest diumenge ha rebut la confiança de la cúpula socialista amb presència del secretari d'organització del PSPV-PSOE, José Muñoz.

La candidatura de Jorge Rodríguez va ser proclamada aquesta mateixa setmana de manera automàtica, després que no es presentara cap sol.licitud per a fer primàries. Aquest diumenge ha donat les gràcies als militants pel suport rebut.

El jutjat d’instrucció número 9 de València va prorrogar, el passat 29 de novembre, un altre mes el secret de sumari del cas Alqueria, pel qual va ser detingut al juny el que era president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, a l’espera de l’anàlisi dels telèfons mòbils i els ordinadors portàtils confiscats.

La descàrrega d’informació que contenien els dispositius electrònics confiscats a Rodríguez i a cinc treballadors de la corporació, va ser efectuada per la Policia Nacional a Madrid el 30 d’octubre, davant d’una representació legal dels processats, i es va allargar diversos dies.

També et pot interessar

stats