Les Corts aproven el dictamen sobre la gestió ruïnosa de Fira València

El document, amb el vot en contra del PP, responsabilitza Zaplana i Camps del "forat" de més de mil milions.

Les Corts aproven el dictamen sobre la gestió ruïnosa de Fira València
Les Corts aproven el dictamen sobre la gestió ruïnosa de Fira València

Les Corts han aprovat, amb els vots en contra del PP, el dictamen de la comissió d'investigació sobre la gestió de Fira València que conclou que els expresidents de la Generalitat Eduardo Zaplana i Francisco Camps van ser responsables del "forat" de més de mil milions d'euros en la institució firal.

El text s’ha aprovat amb els vots del PSPV-PSOE, Compromís, Podem i Ciutadans. El PP hi ha votat en contra i té previst presentar un vot particular quan es voten en el ple les conclusions. El document destaca l'existència de "sobrecostos", de "mala gestió" i de contractació amb empreses de les trames Gürtel i Taula.

Segons les conclusions aprovades, els expresidents Zaplana i Camps, juntament amb els exconsellers Gerardo Camps i Fernando Castelló són alguns dels responsables polítics del "forat" de més de mil milions que Fira València ha suposat per a les arques públiques. L'expresident de Fira València Alberto Catalá, l'exdirectora general de la institució Belén Juste i els exdirectors generals de Comerç de la Generalitat Joaquín Berenguer i José Monzonís són altres dels responsables polítics que s'assenyala en el dictamen.

També et pot interessar

stats