Rus declararà el 9 de juliol per un nou cas de corrupció

Benavent l'acusa d'utilitzar els diners d'un contracte públic de 60.000 euros per a finançar l'equip de futbol de l'Olímpic de Xàtiva

Marcos Benavent i Alfonso Rus, en imatges d'arxiu
Marcos Benavent i Alfons Rus, en imatges d'arxiu / Europa Press

L'expresident de la Diputació de València Alfons Rus haurà de declarar en qualitat d'investigat el 9 de juliol, acusat de falsedat en document mercantil i prevaricació per a cometre un delicte de malversació.

L'exgerent d'Imelsa, Marcos Benavent, ‘el ionqui dels diners’, acusa Rus d'ordenar l’ús dels diners d'un contracte públic per a finançar l'equip de futbol de l'Olímpic de Xàtiva en 2012, segons publica Valencia Plaza. Juntament amb el també expresident provincial del PP, ha sigut citat el seu presumpte testaferro, José Estarlich, acusat igualment per Benavent.

Rus va interposar una querella contra Benavent en esclatar el cas Imelsa, dins de la trama investigada de l'operació Taula. Ara Benavent, en la declaració davant el jutjat d'instrucció número 9 de València, ha acusat Rus d'ordenar a un empresari un contracte de 60.000 euros per a renovar l'enllumenat públic de Llutxent, que mai es va executar.

També et pot interessar

stats