Torra crida la ciutadania catalana a manifestar-se pacíficament davant d'una sentència condemnatòria

Puigdemont acusa el Suprem de filtrar el contingut de la resolució judicial del 'procés', que previsiblement es farà pública dilluns.

El president de la Generalitat de Catalunya, durant l'acte a Terrassa
El president de la Generalitat de Catalunya, durant l'acte a Terrassa

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha fet una crida als catalans i catalanes a eixir al carrer a manifestar-se "pacíficament" i sense "por" davant d'una sentència del procés que es preveu condemnatòria. 

En un acte de precampanya amb el lema "Contra la sentència, independència", celebrat al Centre Cultural de Terrassa, Torra ha demanat a la ciutadania catalana que "en les setmanes que vindran" no tinguen "por de ser homes i dones lliures" i es mantinguen "ferms" en la seua "dignitat i compromís". 

Puigdemont acusa el Suprem de filtrar la sentència

Aquest dissabte, diverses fonts han avançat que el Tribunal Suprem condemnarà els líders independentistes jutjats per sedició i malversació, i està previst que la sentència es faça pública dilluns. Davant de les informacions, l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha acusat a través de Twitter l'alt tribunal d'haver filtrat el contingut de la resolució judicial i ho ha qualificat de "falta de respecte" i de "violació dels drets" dels empresonats. Així mateix, Puigdemont ha enviat "coratge" als líders independentistes i les seues famílies.

També et pot interessar

stats