• Sanitat habilita un registre per a sol·licitar cita en línia en cas de tindre símptomes de Covid-19

  Últimes notícies | 26/03/2020 15:03
  À Punt NTC

  La Conselleria de Sanitat Universal ha posat en marxa la possibilitat de demanar cita prèvia al Centre de Salut en cas de presentar símptomes compatibles amb el Covid-19. Aquest sistema també estarà disponible pròximament a través d’aplicacions mòbils.

  Amb el nou sistema, les persones que presenten símptomes compatibles amb el coronavirus podran accedir amb el seu número SIP, data de naixement i telèfon de contacte per a garantir també la seua privacitat. Així, els usuaris podran concertar una cita amb el seu centre de salut habitual. Una vegada fet aquest procediment, rebran una telefonada del centre per a confirmar la creació de la cita i a través del web s’informarà de l’estat de la cita (sol·licitada, confirmada, o realitzada).

  Si durant aquesta primera visita el personal sanitari del centre de salut identifica el cas com a possible positiu per Covid-19, es programaran cites amb telefonades periòdiques des del centre de salut per a fer el seguiment de l’estat de salut i per a facilitar resposta als dubtes o necessitats que puguen sorgir.

  En el cas de tenir símptomes no compatibles amb el Covid-19, les persones usuàries han de posar-se en contacte amb el seu centre de salut a través dels números de telèfon convencionals.